ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΜΥΡΣΙΝΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο και δέρμα (ή τεχνόδερμα). Συνδυάζει πολύ απαλά το δέρμα με το ξύλο, σαν να είναι το ίδιο υλικό. Οι συνδυασμοί που θα σας προτείνουμε είναι αμέτρητοι.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια με ορθογώνιο σχήμα. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) επενδυμένη με αποσπώμενο δέρμα (ή τεχνόδερμα). Η πλάτη αποτελείται από τρεις ίσες ενωμένες τετράγωνες επιφάνειες.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από δύο συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Η επιλογή των δερμάτων (ή τεχνοδερμάτων) για το ντύσιμο του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τα κομοδίνα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μια κλασική και συγχρόνως επίκαιρη κρεβατοκάμαρα, με συμμετρικό σχεδιασμόπροσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το δέρμα ή τεχνόδερμα με το οποίο ντύνεται η πλάτη (κεφαλάρι) που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε χρώμα μέτριο γκρι ώστε να κάνει αντίθεση με το ξύλο του κρεβατιού. Διαλέγεται εσείς τα δέρματα ή τα τεχνοδέρματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων. Το δέρμα ή το τεχνόδερμα του της πλάτης του κρεβατιού έχει δυνατότητα να γίνει αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού