ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο και δέρμα (ή τεχνόδερμα). Συνδυάζει όμορφα το δέρμα με το ξύλο δημιουργώντας μια καλαίσθητη εντύπωση. Οι συνδυασμοί που θα σας προτείνουμε είναι αμέτρητοι.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και πατάει σε ξύλινη βάση. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) επενδυμένη με  δέρμα (ή τεχνόδερμα). Η πλάτη αποτελείται από τρεις σειρές από πέντε ίσες ενωμένες ορθογώνιες παραλληλόγραμμες επιφάνειες.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι το καθένα. Τα συρτάρια έχουν πανέμορφα μεγάλα οριζόντια ξύλινα πόμολα βαμμένα σε λάκα ματ που ξεχωρίζουν.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο ύψος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείται από πέντε συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Τα συρτάρια έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και διαθέτουν πανέμορφα μεγάλα οριζόντια ξύλινα πόμολα βαμμένα σε λάκα ματ που ξεχωρίζουν.

Η επιλογή των δερμάτων (ή τεχνοδερμάτων) για το ντύσιμο της πλάτης του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τις ξύλινες επιφάνειες του κρεβατιού και για τα κομοδίνα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Είναι μια μοντέρνα και συγχρόνως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το δέρμα ή τεχνόδερμα με το οποίο ντύνεται η πλάτη (κεφαλάρι) που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε χρώμα μέτριο γκρι ώστε να κάνει αντίθεση με το ξύλο του κρεβατιού. Διαλέγεται εσείς τα δέρματα ή τα τεχνοδέρματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων. Το δέρμα ή το τεχνόδερμα του της πλάτης του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού