ΚΡΕΒΑΤΙ ΖΗΝΩΝ

ΚΡΕΒΑΤΙ ΖΗΝΩΝ

Κρεβάτι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς, κόντρα πλακέ θαλάσσης και επενδυμένο με ύφασμα.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς και κόντρα πλακέ θαλάσσης και πατάει σε χαμηλά ξύλινα πόδια που το υψώνουν ελαφρά από το πάτωμα. Όλο το κρεβάτι (εκτός από τα πόδια) είναι επενδυμένο με αποσπώμενο ύφασμα (ή τεχνόδερμα ή δέρμα) και πλαισιώνεται από μια ψηλή και φαρδιά πλάτη (κεφαλάρι).

Η πλάτη είναι μονοκόμματη και εντελώς επίπεδη. Σχεδιασμένο με λιτή και απλή γραμμή (minimal design) κατάλληλο για μικρά υπνοδωμάτια. Είναι ένα διαχρονικό και συγχρόνως απόλυτο κρεβάτι προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που το κάνει ανθεκτικό στην χρήση και τον χρόνο.

Η επιλογή των υφασμάτων για το ντύσιμο του κρεβατιού είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Κατάλληλο για μικρά ή μέτρια υπνοδωμάτια.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κρεβάτι ντύνεται με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με ύφασμα σε ανοιχτά χρώματα (π.χ. μπεζ της άμμου). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβάτι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Το κρεβάτι διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ  Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού