ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΘΥΡΣΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΘΥΡΣΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυός (ή καρυδιάς ή οξιάς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια κυβικού σχήματος. Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που εκτείνεται και ενώνεται από τις δύο πλευρές με δύο κομοδίνα.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα βέγκε (wenge) αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας.

Τα κομοδίνα έχουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι το καθένα. Η άνω επιφάνεια κάθε κομοδίνου καλύπτεται από την πλάτη του κρεβατιού κατά το ήμισυ. Η επιφάνεια της πρόσοψης κάθε συρταριού είναι βαμμένη με βαφή λάκας * σε χρώμα πορτοκαλί.

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει οκτώ όμοια συρτάρια χωρίς πόμολα. Η επιφάνεια της πρόσοψης κάθε συρταριού είναι βαμμένη με βαφή λάκας * σε χρώμα πορτοκαλί (ίδιο με των κομοδίνων).

Είναι μια κρεβατοκάμαρα με λιτό και απέριττο σχεδιασμό, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
 
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού