ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΘΥΩΝΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΘΥΩΝΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιάς ή οξιάς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε μεταλλικά inox πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη πλάτη (κεφαλάρι) που αποτελείται από δύο διακριτές επιφάνειες η μία δίπλα στην άλλη. Το κρεβάτι διατίθεται και με αποθηκευτικό χώρο.

Τα κομοδίνα είναι από ξύλο και έχουν από δύο συρτάρια το καθένα. Τα πόδια των κομοδίνων καθώς και τα πόμολα των συρταριών τους είναι μεταλλικά inox..

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει τέσσερα όμοια συρτάρια. Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά μεταλλικά (inox) πόμολα.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα βέγκε (wenge) αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας.

Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με προσοχή όμως στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού