ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΛΟΥΣΙ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΛΟΥΣΙ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυός).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και είναι υπερυψωμένο από το πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Έχει ψηλή πλάτη (κεφαλάρι). Το κεφαλάρι είναι διακοσμημένο με μεταλλικό διάκοσμο (inox) σε σχήμα τόξου.

Τα κομοδίνα είναι από το ίδιο ξύλο και έχουν από δύο συρτάρια με λαβές που δημιουργούνται από κρυφές εγκοπές (χωρίς πόμολα). Το κάθε κομοδίνο είναι επίσης διακοσμημένο με μεταλλικό διάκοσμο (inox) σε σχήμα τόξου ακολουθώντας πιστά την σχεδίαση του κρεβατιού ώστε να ταιριάζουν όλα μαζί απόλυτα.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο ύψος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείτε από τρία συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Τα συρτάρια έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και διαθέτουν λαβές που δημιουργούνται από κρυφές εγκοπές (χωρίς πόμολα). Η σιφονιέρα είναι επίσης διακοσμημένη με μεταλλικό διάκοσμο (inox) σε σχήμα τόξου ακολουθώντας πιστά την σχεδίαση του κρεβατιού και των κομοδίνων ώστε να ταιριάζουν όλα μαζί απόλυτα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας – βαφή με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρηθεί το φυσικό χρώμα του ξύλου, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Είναι μια ξύλινη κρεβατοκάμαρα με φυσικό χρώμα (του ξύλου), έχει λιτή και απέριττή σχεδίαση και μεγάλη ανθεκτικότητα στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού