ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΝΤΟΤΟ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΝΤΟΤΟ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από δρυς (ή καρυδιά ή οξιά) και δέρμα (ή τεχνόδερμα). Συνδυάζει το ξύλο με το δέρμα σαν να είναι το ίδιο υλικό.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και πατάει σε ξύλινη βάση. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Η πλάτη είναι επενδυμένη με ένα επιβλητικό μαξιλάρι ντυμένο με δέρματεχνόδερμα). Χαρακτηριστική είναι η καμπύλη (στρογγυλή, ελλειπτική) γραμμή του μαξιλαριού της πλάτης καθώς και το τελείωμα του δεσίματος δέρματος – ξύλου στην κορυφή της πλάτης του κρεβατιού.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από δύο ευρύχωρα συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια έχουν διακριτικά μεταλλικά (inox) πόμολα. Χαρακτηριστικές είναι οι ελαφρές καμπύλες γραμμές της πρόσοψης των κομοδίνων.

Είναι μια απλή και διακριτική κρεβατοκάμαρα με λιτή και απέριττή σχεδίαση (minimal design) κατάλληλη για μικρά υπνοδωμάτια.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε χρώμα καφέ απόχρωση βέγκε (wedge) ώστε να ταιριάζει με το ξύλο του κρεβατιού. Το δέρμα ή τεχνόδερμα με το οποίο ντύνεται το μαξιλάρι της πλάτης (κεφαλάρι) το επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Διαλέγεται εσείς τα δέρματα ή τα τεχνοδέρματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Προτείνεται ο χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε χρώμα καφέ απόχρωση βέγκε (wedge) ώστε να ταιριάζει με την επένδυση της πλάτης (κεφαλάρι). Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4
εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας