ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΡΑΤΑΤΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΡΑΤΑΤΑ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100 % από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει σε κυλινδρικά ξύλινα πόδια. Αυτό που είναι μοναδικό στο κρεβάτι είναι η μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) με μαξιλάρια πλάτης ντυμένα με ύφασμα τις επιλογής σας.

Τα κομοδίνα έχουν από ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, δύο μεγάλα συρτάρια και παρέχουν σερβιτόρο για να απολαμβάνεται φαγητό στο κρεβάτι σας.

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει τρία όμοια συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά πόμολα. Στο άνω μέρος της σιφονιέρας υπάρχει ξύλινη επιφάνεια που δημιουργεί ένα ακόμα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο. Η σιφονιέρα μπορεί να κατασκευαστεί και με τέσσερα συρτάρια.

Προτείνεται μέτριος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα στο φυσικό της καρυδιάς αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας .Είναι μια απλή κρεβατοκάμαρα με προσοχή όμως στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού