ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ

Μια λειτουργική σύνθεση με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους που φιλοξενεί και την τηλεόραση (TV) σας. Αποτελείται από επιτοίχια ράφια, οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και οριζόντιους παραλληλόγραμμους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Χαρακτηριστικός είναι ο επιδαπέδιος μονοκόμματος οριζόντιος αποθηκευτικός χώρος πάνω στον οποίο τοποθετείται η τηλεόραση (TV).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιούμε λιτές απέριττές γραμμές με διχρωμία (μπεζ και καφέ) για να δώσουμε μια ευχάριστη αίσθηση που ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να αλλάξει το σχέδιο της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αντικαταστήστε λοιπόν τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα όψη στο σαλόνι σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού